Nordic Giant`s Artic Gangster Girl pictured 19 months old by S.T.Moen 
 
 
  ::  Contact us  ::  Photos ::  Great Dane  ::  Harlequin  ::  Our dogs ::  Upcoming litters  ::  Litters ::  About us  ::  Memorials  ::  Links  :: Index  ::
 

Under konstruksjon  -  under construction
Updated 30 March-09
(English text will come )
 
Historie:
Kennel navnet ble registrert i 2001
Etter å ha vært aktiv med rasen siden i 1997, kom den aller første harlekin tispen til oss fra kennel Jättiläisen i Finland.
Dette var ikke en tispe som var planlagt som en avls tispe, hun var først og fremst en familiehund og var et utslag av at jeg hadde ønsket meg en harlekin fra j
eg var ganske så ung, helt tilbake i tenårene da bla. harlekinen Hotpoint`s Time To Act regjerte ringen og var en del avbildet i hundesport. Pene og gode harlekin fargete Grand Danois var veldig vanskelig å få tak i, og etter å ha kjent oppdretteren til N FIN Uch Jättiläisen Calamity Jane i lengre tid fikk jeg tilbud på en valp.
Jeg fikk til og med velge og valget falt på "Camilla"
"Camilla" var en utrolig søt og snill tispe, ikke minst hadde hun mange kvaliteter som en hund man ønsker å bruke i alv bør ha. Hun ble så inseminert med AM CH Riverwoods Rondo Dundee. Dessverre aborterte hun en uke før fødselen.


På andre forsøk ble det kull og "A-kullet" var et faktum, selv om det ble kun en valp;
 N Uch Nordic Giant`s Artic Gangster Girl , det har viste det seg at det var en god tispe som kom til verden, og hun har gitt flotte avkom, og er mor til "B-Kullet" ;
Jeg fikk bruke Hotpoint`s Time To Act på henne, og denne gangen kom det et godt kull!


De som kjenner meg vet at vi og har hatt, og har gult. N Uch Finlandia`s Fancy Girl var en flott og rasetypisk tispe men en stødig og flott gemytt.  Enhver hund jo ikke benyttes i avl og jeg brukte aldri henne.
N FIN Uch Jättiläisen Calamity Jane er altså tispen som må kunne sies er vår stamtispe, men jeg må ikke glemme å nevne at Camilla og N Uch Jättiläisen Lobelia har en hel del felles hunder bak i stamtavlen og er sterkt i slekt med hverandre.

Back to the litter page  >>
 
 
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape